2 juli | Lopen voor Hoop | in het park Aan de Bron

15-05-2022
Team "Leerlingen BS Aan de Bron" en de juffen en meesters in "Team Aan de Bron" gaan op 2 juli a.s. hun "beste beentje voortzetten" voor de volgende goede doelen:
Stichting Kankeronderzoekfonds Limburg
Toon Hermans Huis Weert.
Er is deze dag van alles te doen in het park, rondom onze school. Klik even door voor meer informatie.
Team "Leerlingen BS Aan de Bron" en de juffen en meesters in "Team Aan de Bron" gaan op 2 juli a.s. hun "beste beentje voortzetten" voor de volgende goede doelen:
Stichting Kankeronderzoekfonds Limburg
Toon Hermans Huis Weert

Braderie
Vooraf en tijdens het evenement willen we zoveel mogelijk geld inzamelen met diverse acties.
U en alle kinderen kunnen op verschillende manieren hieraan een bijdrage leveren:
  1. Tijdens het evenement kunt u op de braderie bij onze kraam werkjes kopen die door de leerlingen gemaakt zijn. We hopen natuurlijk dat we helemaal UITVERKOCHT raken.
  2. Lege statiegeldflessen inleveren op school(er staat een krat bij de hoofdingang) of in de winkel en het geld in de donatie box doen (hoofdingang BS Aan de Bron).  Een vrijwillige donatie is natuurlijk ook van harte welkom!
  3. Bij de administratie (Karin) kunt u iedere dag van 08.30 tot 12.30 uur een kaarsenzak tegen contante betaling van 5 euro kopen. Dit bedrag komt geheel ten goede aan bovengenoemde goede doelen. De kaarsenzak kan worden voorzien van een tekening, een persoonlijke boodschap of een mooie tekst. Op 2 juli is er om 21.30 uur een gedenkmoment ter ere van en ter herinnering of steun aan  familieleden, vrienden of kennissen die kankerpatiënt zijn. Tijdens dit moment zullen naast het parcours alle kaarsenzakken branden.
  4. Alle leerlingen kunnen natuurlijk op diverse andere manieren geld inzamelen en dit in de donatie box doen. Bijvoorbeeld door klusjes te doen, wafels/cakejes bakken en verkopen aan familie/vrienden. Op de site van Lopen voor Hoop staan nog meer actietips.
OPROEP
Wij zoeken ouders/verzorgers/oma's/opa's die graag 1 of 2 uurtjes achter onze kraam willen staan om te helpen met de verkoop van de werkjes. Bij de hoofdingang van onze school hangt een lijst waarop u uw naam kunt invullen. De verkoop op de braderie is van 10.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

KINDERLOOP
Het team "Leerlingen BS Aan de Bron" bestaat uit 45 leerlingen!!! Dit is GEWELDIG!
De kinderen die zich hebben aangemeld wandelen in een t-shirt van school. Zo zijn ze als team goed herkenbaar. Deze shirts worden op 2 juli aan de kinderen uitgedeeld. Meer informatie volgt nog in de week van 27 t/m 1 juli.

In de bijlage het "entertainment-programma" tijdens het evenement.

We hopen dat we met alle deelnemers van Kindcentrum Aan de Bron een mooie bijdrage kunnen leveren aan Lopen voor Hoop.
En......het zou geweldig zijn als iedereen ons op deze dag komt ondersteunen.
Wilt u meer informatie aanvragen?
Neem contact op via bijgaande link!