Nieuwe leerling

Interesse in onze school? Wilt u een rondleiding of wilt u uw kind aanmelden. Dat kan.


Nieuwsgiering naar onze school?

Wij kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten over onze school. Onze ervaring leert dat een rondleiding u een goede indruk geeft van ons aanbod en manier van werken. Hiervoor maakt u een afspraak met onze directie en zij leiden u rond door onze school, laat u verbazen!  Aanvraag rondleiding

Uw kind aanmelden
Dit kunt u doen door bijgaand formulier in te vullen.   Contactformulier
Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen of ons bellen, dan sturen wij u een inschrijfformulier toe.

Na ontvangst van het inschrijfformulier maken wij altijd een afspraak met u.  Onze interne begeleider nodigt u en uw kind uit voor een intakegesprek over de ontwikkeling en behoeftes van uw kind.
Vlak voordat uw kind 4 jaar wordt krijgt u een uitnodiging om kennis te komen maken met de leerkracht en de groep waar uw kind is ingedeeld. Uw kind mag dan 2 dagdelen komen oefenen. Vanaf de dag na de vierde verjaardag is uw kind iedere dag van harte welkom op onze school.
 
Aanmelding leerling afkomstig van andere basisschool 

Wanneer een leerling van school wisselt wordt altijd contact opgenomen met de vorige school. Er wordt besproken welke onderwijsbehoeften de leerling heeft en wat de resultaten zijn. Het verdere verloop zal zijn zoals bij de aanmelding van een nieuwe leerling.
Wilt u meer informatie aanvragen?
Neem contact op via bijgaande link!